torstai 20. heinäkuuta 2017

Perhe kasvaa

Jonakin iltana tällä viikolla juuri ennen nukahtamistani tajusin, että kun tätä 1:12 eläintarvikeliikettä on niin tullut mietittyä, niin nukkepariskunnan täytyy olla sukunimeltään Miettisiä. Ja saman tien välähti, että löysäpäinen nainen on Virva-Tuulia, joka on kuin virvatuli ideoineen ja kääntyy vähän joka tuuleen. Isännän nimeä en vielä tiedä. Varmaan sekin jossakin vaiheessa kirkastuu. Kirka se ei kuitenkaan ole.

Pohdin sitäkin, että onko kyseessä nuori pariskunta, vai pitäisikö heillä olla lapsiakin. Raskaaksi aloittava yrittäjä ei missään tapauksessa voi hankkiutua, joten tämä lapsiasia pitää pohtia valmiiksi ennen yrittäjyyden aloittamista. Ja asia ratkesi, kun näin erään tyttönuken. Saanen siis esitellä:


Isä-Miettinen (edelleen ilman etunimeä), Sandra Miettinen ja Virva-Tuulia Miettinen (joka todennäköisesti menee pikapuoliin parturiin, sillä tuollainen ylös keikkuva tipun pyrstö ei mielestäni sovi vakavasti otettavalle yrittäjälle, joka on jo kouluikäisen lapsen äitikin).

Veli kiinalainen on vaan ollut niin ilkeä, että on liimannut vaatteet Sandran päälle. Nuo kiiltävät housut ärsyttävät minua vähintään yhtä paljon kuin Virva-Tuuliaakin, joka taatusti yrittää suostutella tytärtään pukeutumaan vähän tavallisempiin vaatteisiin jatkossa. Mutta luultavasti turhaan, sillä Sandran mahanahat eivät ehkä kestä housujen riisumista.

Mitä ilmeisimmin Miettisen pariskunta on käynyt etelässä löhölomalla lataamassa akkujaan ennen eläintarvikeliikkeensä aloittamista. Sandra on jäänyt kotimaahan mummon hoiviin, mikä on tehnyt Miettisten parisuhteelle hyvää, sillä firman perustaminen tulee lisäämään henkistä rasitusta heille aika lailla.

PS. Liityin muuten Nukkekotiyhdistykseen, vaikka miksikään nukkekotiharrastajaksi en aiokaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viilennystä, kiitos!

Askartelin tässä vähän cooleja drinkkejä Miettisille. Toivottavasti viilentävät oloa.