maanantai 10. heinäkuuta 2017

Savitaipaleelta tämä alkoi...

1.7.2017 tein pienen mutkan töihin mennessäni; ajoin Savitaipaleen kautta. Piti päästä käymään nukkekotimarkkinoilla. Ihan vaan uteliaisuuttani. En minä mitään nukkekotia ala rakentaa, kunhan huvikseni katselen. Yksi myyjistä, jonka kanssa juttelin, nauroi, että olen jo menetetty tapaus, jos ajoin 250 ylimääräistä kilometriä ennen kahdeksan ja puolen tunnin työvuoron alkua. Kun työmatkakin on sentään lähemmäs sata kilometriä yhteen suuntaan. Myönsin, että eläintarvikeliikkeen perustaminen kiinnostaa, vaikka en tosiaankaan ala oikeasti sitä tehdä.

Mutta tällaisia ihanuuksia näin (soittimet lienevät Kiinasta tuotuja, muut tuotteet itse väkerrettyjä):
 
 

Ja se eläintarvikeliikehän voisi olla tällä lailla roomboxina toteutettu... Vaikka enhän minä mitään nukkekotia ala rakentaa. Tai roomboxia.

Ja kuten sanottua, menin vain katsomaan. Jotakin tuli ostettua, mutta keräänhän minä muutenkin koirakirjoja, ei tämä mitään nukkekotiharrastuksen aloittamista tarkoita. (Vrt. koirakirjablogini koirakirjoja.blogspot.fi)

Ensimmäisenä ostoksenani kyllä ostin kaksi nukkea, joita ajattelin yrittäjäpariskunnaksi siihen eläintarvikeliikkeeseen, jota en aio perustaa. Emännällä on vähän pää löysällä, mutta niinhän yrittäjäksi rupeavalla pitää ollakin.

PS. Kiitokset kaikille joiden tuotteita olen valokuvannut - lupa pyydettiin ja annettiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viilennystä, kiitos!

Askartelin tässä vähän cooleja drinkkejä Miettisille. Toivottavasti viilentävät oloa.