lauantai 2. syyskuuta 2017

Ohje: DVD-elokuva

Nukkekotikokoisiin dvd-elokuviin etsin kuvituksen netistä. Nappasin sellaisia filmejä, joista löysin sekä elokuvan kansikuvan että levyn. Etukannen sisäpuolenkin löysin joihinkin, muutamiin käytin muuta löytämääni elokuvaan liittyvää kuvaa. Tämän kohdan voi tehdä helpomminkin, jos omistaa 1:1 filmejä ja skannaa niistä.

Seuraavaksi yhdistin kaikki kuvankäsittelyssä samaan kuvaan vierekkäin. Levyn pistin mustalle taustalle ja leikkasin sen keskelle reiän, josta tausta näkyy. Lopuksi pienensin koko kuvan 1,8 cm korkeaksi, jotta ollaan 1:12 mittakaavassa. 

Tulosteeseen tein ensin taitokset alla olevan kuvan nuolten osoittamiin kohtiin.


Ensimmäisenä liimasin levyn kuvan taakse mustan kartonginpalan. Seuraavaksi käänsin levyn takakannen päälle ja liimasin kartongin toisen puolen kiinni takakanteen. Sen jälkeen liimasin etukannen ja etusisäkannen yhteen. Näihin en laittanut kartonkia väliin, mutta ehkä pitäisi, niin kansi pysyisi suorempana. Selkämyksen sisäpuolelle liimasin kartonkisiivun, jotta kotelon taitokset pysyvät ryhdikkään näköisenä.

Seuraavassa muutama printattava kuva, jos joku haluaa tehdä samoja itselleen. Copyrightin vuoksi näitä ei kukaan saa tehdä myyntiin, vain omaan käyttöön. Tuulen viemää on tuplalevy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viilennystä, kiitos!

Askartelin tässä vähän cooleja drinkkejä Miettisille. Toivottavasti viilentävät oloa.