perjantai 2. maaliskuuta 2018

Erkistä ja vähän villatakistakin

Miettiset työskentelevät tuote-esittelijöinä Koirafanitus-puodissa Leivonmäellä. Miniväki on tervetullutta kyläilemään heillä, ja ainakin kahvit tarjotaan jokaiselle. Ensimmäinen vieras kävi tänään. Tosin vieraan odottelu meinasi ylittää Virva-Tuulian hermot, sillä aamulla vasta viimeistelin villatakkia:

"Eikö se takki jo kohta valmistu? Sen pi-tää olla valmiina ennen kuin vieraat tulee!"
Hidasta valmistuminen kyllä oli, sillä musta ohut lanka ja virkattu reikäkuvio eivät ollet ihanteellisin yhdistelmä näkökyvylleni hihaa tehdessäni. Piti pujottaa kuulakärkikynä hihaan, jotta en vahingossa koukannut koukkua väärään kohtaan ja virkannut hihaa umpeen.

No, valmistuihan se takki lopulta ja kun muuta vyötä ei siihen hätään ollut, niin Virva-Tuulia sai kiepin kultaista pussinsulkijaa vyötärölleen.

Sitten Erkki jo saapuikin. Oli tullut aamulla niin kiireinen lähtö, että tukka oli vieläkin kuin tuulen tuivertama. Anyway, kahvipöytä oli koreana ja juttu luisti.

PS. Eihän kerrota Jukulle, että Virva-Tuulialla oli päiväkahviseuraa?!

PS2. Myymälässä on muuten "Yllätyspaketinvaihtopiste" jossa voi vaihtaa mukanaan tuomansa pikkupaketin (arvo max 5€) toiseen pakettiin, eikä maksa mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viilennystä, kiitos!

Askartelin tässä vähän cooleja drinkkejä Miettisille. Toivottavasti viilentävät oloa.