keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Virva-Tuulia töissä

Kuten olen jo kertonut, Miettiset työskentelevät myymälässäni tuote-esittelijöinä. Tosiasiassa toistaiseksi vain Virva-Tuulia on hoitanut pestiä, koska Sandra on alaikäinen ja Jukulla ei ole muita vaatteita kuin shortsit. Antaisi ehkä väärän kuvan myymäläni sisälämpötilasta, jos Jukku tulisi hommiin.

Virva-Tuulia on touhunnut mm. seuraavien tavaroiden kanssa:


Turun nukkekotimessuilla pääsin ihailemaan Riina Tuulian valmistamia leivonnaisia, ja ilokseni hän suostui antamaan niitä minulle jälleenmyyntiin. Tässä patonki.

ja tässä Riina Tuulian leipomat pullat.

Löysin jonkin aikaa sitten Jyväskylästä Tiger of Copenhagen -myymälästä pallokuvioista kangasteippiä, jota oli ihan pakko ostaa, vaikka en vielä silloin tiennytkään, mihin sitä aion käyttää. Sitten Tokmannilla oli Pisla-tuotteen tarvikepussit tarjouksessa, ja keksin, että karmitapit ovat erittäin sopivan kokoisia purkkien kansiksi. Pohjana on nasta. Siispä viisisenttinen,-senttinen Virva-Tuulia ja pallokuosipurkkeja.

Pullonaihiot ovat Kiinasta, mutta etiketit made by myself. Virva-Tuulia pohtii, ostaisiko kotimaista kylmäpuristettua rypsiöljyä vaiko Virgin Olive Oilia.


Tämän jääkaappimagneetin kuva on kotoani. Teksti-idean takana on ajatus siitä, miten viattomat pikkupojat sanovat: "En minä mitään tehnyt, se vaan meni rikki."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Nukkemiettisten taru on loppunut. Nykyisin rakennan nukkekotia barbiekoossa .