torstai 12. huhtikuuta 2018

Ohje: Parfyymipullo

Löysin veli Kiinalaisen valmistamosta ihania puoliksi metallipinnoitettuja litteitä helmiä. Ja siitä se idea sitten alkoi vyöryä... Näin siis teemme parfyymipullon:

Tarvitset sopivan helmen ja toisen sopivan helmen ja pienen neulan. Työkaluna käytin pinsettejä, mutta onnistuu toki ilmankin. Ja lisäksi sitten tietysti liimaa.

Testaa, että pulloksi valitsemasi helmi pysyy pystyssä. Esimerkiksi näistä vasemmanpuoleisin ei tasapainotu kuin toiselle päädylleen, yläpuoli on epätasainen.

Levitä helmen reiän ympärille liimaa, itse käytin "siveltimenä" neulaa.

Aseta korkiksi valitsemasi helmi pullon päälle ja paina liimaan kastettu neula molempien helmien reiästä läpi. Neula pitää helmet linjassa liiman kuivumisen ajan ja peittää korkkihelmen reiän.

Siinä niitä sitten on. Oikeanpuolimmaisten korkkina olen käyttänyt Koirafanitus.fi -kaupassa luotihelmen nimellä myytäviä helmiä. Niissä pulloissa ei ole neulaa, ja niiden korkit oli huomattavasti vaikeampi saada kuivamaan pystysuoraan. Muitakin näihin parfyymipulloihin käytettyjä helmiä löydät Koirafanituksen verkkokaupasta ja kivijalkamyymälästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Nukkemiettisten taru on loppunut. Nykyisin rakennan nukkekotia barbiekoossa .